Knaus heeft een rijk assortiment campers, zoals integraals, half-integraals, alkoofs en buscampers. Wilt u weten wat nou bijvoorbeeld precies een half integraal is? Dat kunt u hier lezen. Twee modellen die veel van elkaar weg hebben zijn de Van Ti en de Sky Ti. In deze blog leggen wij het verschil uit tussen deze twee modellen.

Wat zijn de grootste verschillen?

Als wij kijken naar de verschillen tussen de Van Ti en de Sky Ti dan zien wij allereerst dat de Sky Ti een bredere camper is. De Sky Ti is 232cm breed en de Van Ti 220cm. Ook is de binnen-hoogte van de Sky is iets groter. Het exterieur lijkt veel op elkaar. Zowel de bestickering als de voor- en achterkant is vrijwel identiek. Waar duidelijk verschil in wordt gemaakt is dus de grootte van de camper. De Sky Ti biedt meer ruimte en heeft ook een meer indelingen beschikbaar.

De Sky Ti is verkrijgbaar in 6 indelingen, waaronder de 700 MX, 700 MEG, 650 MEG, 650 MF, 700 MEB en de 590 MF. De Van Ti is slechts in twee types verkrijgbaar: 650 MEG en de 550 MF. Zoals u kunt zien is de 650 MEG variant zowel in de Sky Ti als in de Van Ti verkrijgbaar. Hierbij staat u direct voor de keus of u opzoek bent naar een compacte half-integraal of eentje met meer sta- en loopruimte.

De prijzen

De Sky Ti en de Van Ti worden beide aangeboden in een speciaal actiemodel, de Vansation (Van Ti) en de Platinum Selection (Sky Ti). Hierdoor zijn de campers standaard al rijk uitgerust met extra opties. De prijzen verschillen wel van elkaar. De Van Ti start vanaf 68.990,- en de Sky Ti vanaf 75.155,-.

Als we kijken naar het interieur dan zien we meer verschillen. De Van Ti Vansation werkt vooral met grijstinten, zoals de kastjes. De Sky Ti lijkt meer thuis in het Scandinavische gevoel, door met hout te werken. Ook de bekleding verschilt. De Van Ti is verkrijgbaar met Winter White:

Knaus Van Ti Vansation rondzit

en de Sky Ti met Colombo:

Sky Ti platinum selection 700 mx rondzit


In de basis lijken deze voortuigen dus veel op elkaar. De verschillen zitten dus voornamelijk in de ruimte, indelingen, bekledingen, houtdecor en de prijs. Voor wie opzoek is naar een half-integraal is het aan te raden om deze twee modellen goed met elkaar te vergelijken, en deze in leven de lijve te bezichtigen. Mocht u willen weten of wij een Van Ti of een Sky Ti op voorraad hebben om te kunnen bezichtigen, dan kunt u dat hier bekijken:

Vooraad

Knaus Van ti indelingen

Zoeken