Familie de Klerk houdt van kamperen, en al helemaal van winterkamperen. Al ruim 40 jaar wordt de wintersportvakantie gevierd het Oostenrijkse plaatsje Brixen Im Thale. Een klein dorpje gelegen aan een groot skigebied genaamd SkiWelt. Dit skigebied heeft ruim 288km aan pisten. Met de skipas kunt u zo naar diverse leuke dorpjes skiƫn, denk aan het populaire Kirchberg, Westendorf of Scheffau.

De camping


Brixen Im Thale beschikt over een ruime camping met vaste staanplaatsen. Door de jaren heen heeft de Klerk tientallen, zo niet honderden caravans met aanbouw geleverd op de camping. Mensen die graag wintersporten en hun eigen plekje willen zijn het er al snel over eens: Een eigen caravan gelegen aan de skipistes is de ideale manier om wintersportvakantie te vieren. U kunt letterlijk vanuit uw voordeur de piste op! Op de website van Fanstastisch Oostenrijk kan je nog veel meer lezen over dit skigebied!

Uw eigen wintersportcaravan?


Bij de Klerk Campers en Caravans hebben wij geregeld wintercaravans in de verkoop. Deze wintercaravans zijn helemaal klaar voor gebruik, inclusief aanbouw. Wilt u meer informatie of wilt u weten welke caravans momenteel in de verkoop zitten. Dan kunt u het beste contact door een mail te sturen naar ybe@deklerkcaravans.nl of u kunt bellen naar 06 546 955 08.

Zoeken

Kant en klaar-pakket bij de C'Joy 460 LE