Hèt camper- en caravanbedrijf van de Bollenstreek en ver daar buiten, dat is De Klerk Campers en Caravans. Een bedrijf dat staat voor: kwaliteit, goed advies, service en betrouwbaarheid. In 1964 werd de zaak opgericht door Jan de Klerk, die zijn sporen als ondernemer inmiddels al had verdiend in de verhuur van auto’s en taxi’s. Na de aanschaf van een privé caravan, was ook de verhuur van caravan-combinaties al gauw een feit.

Door een toevallig contact met Alfred Tabbert, de eigenaar van het caravan merk Tabbert, werd besloten om caravans te gaan verkopen. Concurrent Knaus kwam al gauw voorbij om ook voor dit merk als dealer te gaan optreden. Inmiddels zijn daar nog de dealerschappen van Dethleffs, T@b en Knaus bijgekomen. Sinds 1971 is het bedrijf gevestigd aan de Haarlemmerstraat in Hillegom, de doorgaande weg van Haarlem naar Lisse. Door het toetreden van de 3 zoons, begin jaren ’80 in het bedrijf, werd De Klerk Caravans een familiebedrijf. Uiteindelijk ging Ybe de Klerk in 1999 door met de zaak. Inmiddels is zijn zonen Fabian en Jeffrey werkzaam in het bedrijf en hopen zij later de zaak eveneens te kunnen voortzetten.

Doordat de mensen bij De Klerk zelf ervaren caravanners zijn in zomer en winter, kunnen we u uitstekend van adviezen voorzien. Door de expertise en jarenlange ervaring is er bijvoorbeeld een eigen merk zomer- en wintertent ontwikkeld.

De wintertent is ontstaan uit een specialisme van De Klerk Caravans: het winterkamperen. Dit is een tak van kamperen die steeds populairder wordt. ‘s Avonds behaaglijk in uw caravan en ‘s morgens zo de piste weer op. Zeker voor gezinnen is dit voordeliger dan een hotel. Om goed voorbereid op wintersport te gaan, kunnen wij u adviseren en bekijken of uw caravan hiervoor geschikt is. Soms is een kleine aanpassing al voldoende om ook in de winter van uw “tweede huis” te genieten!

Toekomstplannen zijn er bij De Klerk Caravans genoeg. Bijvoorbeeld op het gebied van schade- en herstelwerkzaamheden, blijven wij ons ontwikkelen. Ook de steeds luxere wensen van de huidige kampeerders worden op de voet gevolgd en wordt gehoor aan gegeven.

Door het goed luisteren en meedenken met onze klanten en de goede contacten met leveranciers, zullen wij in de toekomst zeker een vooruitstrevend bedrijf blijven!

Zoeken

ALL-IN Deals op Caravans!