Camper reparatie

Uw camper professioneel laten repareren?

De Klerk Campers en Caravans is gespecialiseerd in camper reparatie! Wij repareren alle soorten merken campers. Denk hierbij aan een Knaus, Hymer of Dethleffs. U kunt ons niet genoeg verrassen, want bij de Klerk weten we met elke camper wel raad! Deuken, krassen, vocht of andere camperschade? Wij zullen dit zo snel mogelijk repareren en zullen u direct laten weten hoe lang een reparatie zal duren.  Wij zorgen ervoor dat u weer veilig op weg kan!

Schade camper

Een schade aan uw camper is al vervelend genoeg. Wij snappen dit volledig.  Het herstel van de schade moet snel en zorgvuldig verlopen en wij begrijpen dit. De Klerk Campers en Caravans heeft ervaring in schadeherstel, de technologie die hierbij komt kijken en de kennis om uw camper vakkundig te herstellen. U kunt bij ons rekenen op de beste zorg voor uw camper!

  • Wij maken gebruik van originele onderdelen.
  • Uw garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.
  • Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw camper weer als vanouds. Tevens blijft de restwaarde ook gewaarborgd.
  • Wij regelen de financiële afwikkeling van de schade voor u en houden contact met instanties als politie, sleepdiensten en uw verzekeringsmaatschappij.
  • Bovendien wordt de reparatie door vakkundige specialisten uitgevoerd.

Laat uw camper gelijk repareren!

Foto


Stuur een foto mee (max 1 MB) U kunt ook foto's
direct mailen aan werkplaats@deklerkcaravans.nl

Velden met een * zijn verplicht

 

Spot repair

Nu bij De Klerk: Spot Repair van HBC systeem voor uw caravan en camper. Een deukje, barst of zelfs een scheur laten herstellen aan uw camper was tot nu toe een dure reparatie. Bij De Klerk Campers en Caravans kunnen wij u voordelig helpen met Spot Repair! Met het unieke gepatenteerde reparatiesysteem Spot Repair is het vervangen van een camperwand vaak niet nodig. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Eerst wordt de plek goed gereinigd en zo veel mogelijk hersteld. Middels een vacuüm methode wordt er een mal gemaakt van het reliëf in uw camper. De mal wordt op de beschadiging geplaatst en gevuld met speciale componenten. Ten slotte wordt er met een computer gestuurd meetsysteem de kleur van de camper bepaald. Zo kan met de juiste verf en een speciale coating alles worden afgewerkt.

Uw camper kan geheel onzichtbaar gerepareerd weer op pad!

De Klerk Campers en Caravans is gecertificeerd om deze unieke methode van Spot Repair aan uw camper uit te voeren. Wij handelen de schade volledig voor u af.
Door contracten met vrijwel alle verzekeraars, wordt de factuur rechtstreeks ingediend. Voor meer informatie over het Spot Repair van HBC systeem kunt u bij ons terecht.

Kosten camper reparatie

Kosten van het repareren van uw camper kunnen uiteenlopen. Soms het is bepalen van de schade een lastige klus. We hebben een tool gemaakt waarbij u kan invullen wat voor schade u heeft. Aan de hand hiervan kunnen wij een inschatting maken wat de schade ongeveer zal kosten. Mochten wij ontdekken dat er meer schade is dan verwacht dan nemen wij direct contact met u op. Dit om misverstanden te voorkomen en dat u op de hoogte blijft van de kosten.