Camperstalling

Heeft u een camper en zoek u hiervoor een stalling? Dan bent u bij de Klerk Campers en Caravans aan het juiste adres. De Klerk beschikt over een ruime loods. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw camper. U kunt uw camper altijd ophalen wanneer deze weer nodig is. 

Voordelen die u krijgt bij De Klerk camperstalling


Stalling

Uw camper staat op een verharde ondergrond en de stalling is goed geventileerd. Tevens is mogelijk om uw camper meerdere keren per jaar te halen en te brengen.


Onderhoud

Vanuit onze stalling kunnen wij voor een schadeherstel zorgen of uw camper een onderhoudsbeurt geven. 


Beveiligd

Onze camperstalling is altijd goed afgesloten. Hierdoor staat uw camper veilig opgeslagen in onze grote stalling.


Winterstalling

Het is ook mogelijk om alleen tijdens de winter u camper bij ons te stallen. Hierdoor voorkomt u schade tijdens de winter. De winterstalling loopt van 1 oktober t/m 1 april.


Camper ophalen

Wanneer u de camper wil ophalen dient u minimaal 2 werkdagen van te tevoren te bellen. Uw camper kan zo vaak worden ophaalt als u zelf wenst.


Prijzen

Jaarstalling: 1 oktober t/m 30 september (€ 102,50* per jaar). Winterstalling: 1 oktober t/m 1 april (€ 61,50* per jaar). Berekening: lengte camper x prijs*.

Bereken uw prijs
Prijs: ~

Camperstalling aanvragen

Camper jaar stalling
Camper winter stalling

Gewenste breng datum*

Stalling camper

Bij de Klerk Campers en Caravans in Hillegom kunt u uw camper stallen. Wij beschikken over een grote loods. Hier worden zowel campers en caravans gestald.  In de loods is voldoende ventilatie. Ook wordt uw camper beschermd tegen zonlicht. Ten slotte staat uw camper veilig in een afgesloten omgeving. Het is ook mogelijk een kleine boot of een vouwwagen te stallen. Deze komen op een verdiepingsvloer te staan op een harde houten ondergrond.

Winterstalling camper

Het stallen van uw camper gedurende het hele seizoen is bij ons ook zeker mogelijk. Mocht u de camper bij ons stallen kan weer en wind geen schade aanrichten. Uw camper staat de hele winter veilig en droog bij ons in de loods. 

Camper weer afhalen

Wanneer u de camper wil afhalen moet u minimaal 2 werkdagen van te tevoren bellen. Onze collega’s kunnen dan uw camper ophalen en klaarzetten zodat u gelijk op pad kan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Dit is een service van ons. Tevens kunt u de camper zo vaak mogelijk ophalen als u zelf wenst. Bij het terugbrengen hoeft u niet van te voren te bellen. Wel zouden wij het graag van u willen weten wanneer de camper aan ons is afgeleverd. Dit kunt u doen aan de balie. Zo zijn wij weer op de hoogte dat u weer gebruik maakt van onze stalling.