Wij vinden het belangrijk om ten allen tijde optimale service te kunnen verlenen, maar nog belangrijker: dat u veilig op vakantie kunt gaan. Toch gebeurt het wel eens dat er schade ontstaat aan de camper of caravan tijdens of na de vakantie. Nu hebben wij in 2019 geïnvesteerd in een compleet nieuwe werkplaats met spuitcabine, waardoor wij vrijwel iedere schade kostenbesparend kunnen repareren. Onze chef werkplaats Ronald legt in de volgende video uit wat de mogelijkheden zijn in onze nieuwe werkplaats!

1. Opleiding Re-Part

Allereerst volgen onze schadeherstellers een nieuwe opleiding van Re-Camp: Re-Part. Dit is een nieuwe techniek die kan worden toegepast om specifieke schade plaatselijk te kunnen vervangen. Het voordeel hier van is dat het niet meer nodig is om een complete zijwand of dak te verwijderen. Hierdoor zijn reparaties sneller afgerond en worden hoge kosten bespaard.

De Klerk Campers en Caravans is aangesloten bij Re-Camp. Deze organisatie neemt vanaf het eerste moment de afhandeling van de schade over en zorgt ervoor dat alles wordt geregeld met de verzekeraar. Lees meer over caravanverzekeringen.

2. Spuitcabine

Dankzij onze nieuwe spuitcabine kunnen wij iedere lak of kras zichtloos verwijderen door middel van spuiten. In onze mengruimte kunnen wij de kleur namaken zodat er geen kleurverschillen ontstaan. Er zijn geen vervangingen meer nodig van complete wanden of daken! 

3. Deuken

Door middel van onze nieuwe spotter kunnen wij deuken, bijvoorbeeld opgelopen door een paaltje, snel uitdeuken. Ook deze techniek is kostenbesparend!

Afspraak maken?

Gaat u deze zomer op vakantie en wilt u nog een onderhoudsbeurt laten uitvoeren? Of heeft u nog schade van de vorige vakantie? Maak dan snel een afspraak zodat u camper of caravan op tijd kan worden ingepland. 

Zoeken

ALL-IN Deals op Caravans!