Na uw vakantie wilt u de caravan veilig stallen voor de winter. Maar wat kost caravanstalling? Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de lengte van uw caravan maar ook de locatie van de stalling en de frequentie van ophalen tellen mee. Bij onze caravanstalling in Hillegom kunt u rekenen op de meest professionele en veilige stalling. Wij werken immers al meer dan 50 jaar met caravans en campers en weten als geen ander wat belangrijk is voor het behoud van uw wagen. In dit artikel leggen we dit uit waar u op kunt letten bij het kiezen van de juiste caravanstalling.

Wat kost het stallen van een caravan?

Het tarief wordt bepaald door het formaat van uw caravan. Bij De Klerk Caravans in Hillegom zijn de prijzen van caravanstalling:

  • Jaarstalling (1 oktober tot en met 30 september): € 30,75 per m2
  • Winterstalling (1 oktober tot 1 april): € 19,50 per m2

De berekening gaat als volgt: lengte (incl dissel) x breedte x prijs per m2

Prijs: ~

 

Zoals gezegd is de prijs van caravanstalling afhankelijk van meerdere factoren. Wij bieden complete stalling omdat wij weten hoe belangrijk het is om uw caravan ook in de winter goed te onderhouden. Weersinvloeden, stof en vocht komen uw caravan niet ten goede en kunnen op langere termijn voor problemen zorgen. Daarnaast bieden wij verschillende voordelen. Om een goede keuze te maken, kunt u rekening houden met de volgende factoren:

Binnenstalling caravan

Bij ons staat uw caravan in een overdekte en goed ventileerde ruimte. Voor het behoud van uw caravan is binnenstalling van belang, zo staat de wagen immers niet in weer en wind buiten. Onze stalling heeft een bovendien een verharde ondergrond, zodat er weinig stof in de stalling aanwezig is. Onze gebouwen zijn goed beveiligd, zodat u de caravan met een gerust hart achter kunt laten.

Prijzen caravanstalling in verschillende regio’s

Wat kost caravanstalling in Nederland? Dat kan per provincie anders zijn. Bij de keuze van een caravanstalling kijkt u natuurlijk ook naar de locatie van de stalling. Onze stalling ligt in Hillegom in Zuid-Holland, centraal gelegen in de Randstad en wij zijn goed bereikbaar. Wij hebben goede parkeermogelijkheden en ruime plaatsen. Het is handig om een stalling te kiezen die niet te ver van uw huis ligt. U wilt immers snel van uw caravan kunnen genieten, zeker wanneer u vaker per jaar op pad gaat.

Caravan onbeperkt ophalen uit de stalling

Bij ons kunt u de caravan zo vaak ophalen en brengen als u zelf wilt. Wij hanteren geen maximum of extra kosten wanneer u er vaker op uit wilt! Dat is een belangrijke overweging bij het maken van uw keuze. Graag horen wij twee werkdagen van tevoren wanneer u de caravan komt ophalen, zodat onze medewerkers deze voor u kunnen klaarzetten. U kunt de caravan zonder afspraak weer retourneren tijdens de openingstijden van ons bedrijf. Wanneer u zich even meldt bij de receptie, zorgen wij dat uw wagen weer veilig in de stalling terecht komt.

Extra services bij caravanstalling

Omdat de Klerk Caravans een gespecialiseerd caravanbedrijf is, kunt u bij ons (optioneel en mogelijk tegen een vergoeding) gebruik maken van extra services wanneer u de caravan uit de stalling komt halen. Zo heeft u tijdens één bezoek de belangrijke punten in orde en kunt u snel en veilig op vakantie. Denk daarbij aan:

  • controleren van uw bandenspanning, zodat u veilig op pad gaat
  • het schoonmaken en eventueel ook waxen van de caravan
  • wij kunnen de caravan uit de stalling halen voor onderhoud of schadeherstel, u heeft daar zelf geen omkijken naar
  • in overleg kunnen we de caravan zelfs naar een camping in onze regio brengen.

Naast caravanstalling bieden wij ook onderdak voor uw camper, vouwwagen of boot. Wilt u gebruik maken van onze caravanstalling? Vul dan hier ons formulier in, dan nemen we spoedig contact met u op.

  • DD dash MM dash JJJJ

Dethleffs Aero indeling

Wat kost een carvanstalling?

Zoeken

ALL-IN Deals op Caravans!