Caravan huren voor de wintersport

Huur een caravan voor de wintersport!

Skiën tot aan de voortent, heerlijke kaiserschmarrn op het terras, genieten van het buitenleven in de sneeuw en´s avonds knus en warm verblijven in de caravan: dát is winterkamperen. Wij kamperen zelf al jaren in Oostenrijk tijdens de wintersport. Wij verhuren caravans die geheel compleet voor u klaar staan in Brixen im Thale. Aankomen, ski´s uitladen en de piste op!

winterkamperen-oostenrijk

Camping Oostenrijk wintersport

Onze caravans staan op CampingWelt in Brixen im Thale. Brixen ligt op ongeveer 25 minuten rijden vanaf de Duitse grens en is het oudste dorp van het Brixental. De camping ligt op wandelafstand van het gezellige dorp met restaurantjes en ‘stubes’. Het gebied heeft 280 kilometer piste van verschillende niveaus. Door de ligging skiet u makkelijk naar bekende plaatsen als Westendorf, Ellmau en Söll, maar ook de skigebieden van Kirchberg en Kitzbühel zijn makkelijk te bereiken.

Direct vanaf de camping stapt u de piste op. Hier hoeft u niet te stoppen als de avond valt, want door de verlichting kunt u tot laat genieten van de winterse sfeer. In de avond spelen de kinderen heerlijk in de sneeuw, iets dat wij ontzettend leuk vinden, een onvergetelijke ervaring voor veel kinderen! Op de camping is een gezellig restaurant en ‘s morgens haalt u hier ook uw verse warme broodjes voor het ontbijt.  Vanaf de camping gaat een gratis shuttlebus naar het dorp, waar u ook een gondel kunt nemen naar andere gebieden. Voor de liefhebbers loopt er een langlaufpad langs de camping en het gebied is geschikt voor winterse wandelingen.

Geniet alvast mee met deze video van Fantastisch Oostenrijk: skiën tot aan de caravan!

Onze caravans

Op Campingwelt bieden wij 6 caravans aan die u per week kunt huren. Alle caravans hebben een voortent met verwarming waar u alle skispullen makkelijk kwijt kunt. De caravans zijn afhankelijk van het model geschikt voor 5 tot 7 personen. Bij aankomst wordt u ‘warm’ontvangen in een behaaglijke caravan!

Dethleffs 720 – maximaal 7 personen

Knaus Südwind 650 – maximaal 5 personen

Hobby 560 – maximaal 5 personen

Hobby 650 – maximaal 5 personen

Knaus 610 –  maximaal 5 personen

Tabbert 710 – maximaal 5 personen

camping wintersport

Tarieven winterkamperen

2 personen € 650,00
3 personen € 700,00
4 personen € 750,00
5 personen € 800,00

Prijzen zijn per week, inclusief campinggeld, gas- en stroomverbruik, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Verhuurperiode van zaterdag tot zaterdag. Extra dagen € 75,00 per dag, beschikbaarheid op aanvraag.

Reserveer op tijd!

Wilt u weten of uw gewenste caravan nog beschikbaar is of direct reserveren? Mail even met info@deklerkcaravans.nl, dan nemen we contact op!

Twijfelt u of winterkamperen iets voor u is? Hier leest u 4 redenen waarom wij het als familie graag elk jaar doen!

Inspiratie over kamperen in Oostenrijk vindt u ook op:

Fantastisch Oostenrijk