Met het modeljaar 2022 presenteert Dethleffs een nieuw design bij de caravans van de middenklasse en topklasse: Camper®, Nomad en Beduin Scandinavia. Het aanbod wordt tegelijkertijd aangevuld met nieuwe indelingen met innovatieve oplossingen voor deze populaire caravanseries.

Het nieuwe design wordt gekenmerkt door dynamische lijnen en duidelijke vormen die doen denken aan het design van nieuwe auto’s. De nieuw ontworpen achterzijde met zijn uitgesproken en strakke lijnen is voor alle drie de series identiek. De smalle, rechte lichtbalk met contrasterend zwarte ledlampen benadrukt met zijn optiek de breedte van het voertuig. De opvallende, donkere onderrand van de bumper maakt de stoere achterzijde helemaal af. Op de zijwand van Camper®, Nomad en Beduin Scandinavia is bij het modeljaar 2022 de striping aangepast.

Dethleffs nomad 2022 buitenkant Dethleffs nomad 2022 buitenkant 3 Dethleffs nomad 2022 buitenkant 2

 

Nieuwe indelingen

Dethleffs komt in 2022 met een aantal nieuwe indelingen. Zo wordt de Avantgarde, Aero, Beduin, Nomad en C’Joy-lijn verder uitgebreid. Zie hier het overzicht van de nieuwe indelingen:

Zelf kijken? Bekijk hier de Dethleffs-overzichtspagina. 

Zoeken