Knaus Azur 2023

De nieuwe koploper

De Knaus Azur is terug van weg geweest. In modeljaar 2023 komt het caravanmerk met een compleet vernieuwde caravan. Het design en de afwerking van het houtwerk is een genot voor het oog. Verder is de Azur uitgerust met diverse innovatieve technologieën, zoals holistisch lichtconcept in het interieur en exterieur, zelfherstellende FibreFrame technologie & vooruitstrevend exterieurdesign. U kunt de beschikbare modellen en de foto’s bekijken via de onderstaande link.

Bekijk hier de foto’s

 

Knaus Azur interieur impressie

 

Tabbert Pep Pantiga 2023

Welkom terug!

Ook Tabbert heeft voor komend jaar een oude bekende uit de stal gehaald. De Pep Pantiga is met trots gepresenteerd tijdens de dealerdagen. Tabbert staat bekend om hoogwaardige caravans met enkel en alleen topmaterialen. Die visie ziet u terug in de nieuwe Pep Pantiga. De caravan komt beschikbaar in drie verschillende indelingen, waaronder een indeling met stapelbed, lengte bedden (enkele bedden) en een lichtgewicht die lijkt op de T@B. U kunt de indelingen zelf via de link bekijken.

Bekijk de indelingen

 

Tabbert pep pantiga 2023

 

Volkswagen Tourer Van

Volkswagen?!

U leest het goed! Knaus komt naast FIAT en MAN ook met een camper gebouwd op een Volkswagen Bulli-chassis. Dit onderstel vindt u terug onder de nieuwe Tourer Van, die bovendien ook beschikbaar komt als Vansation uitvoering. Met de Vansation heeft u standaard extra opties voor een aantrekkelijke totaalprijs. De Tourer Van is ideaal voor twee personen die echt van een avontuurlijke vakantie houden, en graag doorreizen naar nieuwe plekjes. De Tourer Van is nu te bezichtigen op onze webstie!

Bekijk de foto’s

 

Knaus tourer on the road

 

Volkswagen X-Cursion 2023

Nog een Volkswagen camper?!

Ook Weinsberg komt met een soortgelijk model: de X-Cursion. Zowel de Knaus variant als de Weinsberg variant is beschikbaar voor 2 en voor 4 personen. Natuurlijk krijgt de X-Cursion alle herkenbare elementen van een Weinsberg camper. Daarbij komt er ook een actie model: de X-Cursion Edition Pepper. U kunt de eerste foto’s bekijken via de link.

Bekijk de X-Cursion

 

Weinsberg X-cursion 2023

 

Weinsberg Ford

Nog een nieuwe samenwerking!

Wij zagen dit jaar al diverse merken toegevoegd zien worden aan het assortiment van Knaus en Weinsberg. Ook Ford wordt aan dit rijtje toegevoegd. De bekende CaraTour en CaraBus van Weinsberg komen ook in een stoere Ford CUV. Beide modellen hebben een verhoogd dak, waardoor je meer ruimte ervaart. U kunt de eerste foto’s bekijken via de links.

Bekijk de CaraBus Ford

Bekijk de CaraTour Ford

 

Caratour en carabus ford

 

Knaus en Weinsberg Peugeot

Als klap op de vuurpijl!

Tenslotte komt ook Peugeot het assortiment versterken van zowel Knaus als Weinsberg. Bij Knaus komen de Boxlife en de Boxstar 60 Years beschikbaar met een Peugeot-basis. Bij Weinsberg komen de succesvolle uitvoeringen de Pepper, de CaraSuite en de CaraHome in een Peugeot-variant. Tenslotte ook de twee buscampers de CaraBus en de CaraTour. Wij hebben alle Peugeot-varianten onder elkaar gezet. 

Bekijk de Boxlife Peugeot

Bekijk de Boxstar 60 Years Peugeot

Bekijk de Pepper, CaraSuite & CaraHome Peugeot

Bekijk de CaraTour Peugeot

Bekijk de CaraBus Peugeot

 

Zoeken

Exclusieve korting op campers!