Knaus zet opnieuw de toon in de wereld van campers met de introductie van de vernieuwde L!ve Ti en L!ve Wave Platinum Selection voor modeljaar 2025. Beide modellen krijgen een moderne make-over, waarbij zowel het interieur als het exterieur een eigentijdse en stijlvolle uitstraling krijgt.

Het interieur van de L!ve Ti en L!ve Wave Platinum Selection is grondig vernieuwd met een focus op moderne esthetiek en functionaliteit. Zwarte handgrepen voegen een elegant en strak accent toe aan de inrichting, terwijl de moderne houtdecor zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Deze combinatie van materialen en kleuren zorgt voor een harmonieuze en luxe uitstraling die kampeerders het gevoel van thuis geeft, zelfs onderweg.

L!ve Wave Platinum Selection Nieuw

Knaus introduceert de vernieuwde Live Wave Platinum Selection, een evolutie van hun al populaire model van vorig jaar. Deze nieuwe uitvoering biedt een fris en modern interieur dat comfort en stijl combineert, perfect voor de moderne kampeerder. Het interieur van de vernieuwde Live Wave Platinum Selection ademt luxe en moderniteit. Het eerste wat opvalt, zijn de elegante zwarte handgrepen die een strak contrast vormen met de lichte en frisse tinten van de kastjes. Deze moderne kastjes zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor ze niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook praktisch in gebruik. Het interieur is ontworpen om een gevoel van ruimte en comfort te creƫren, ideaal voor lange reizen met familie of vrienden. Met de toevoeging van het hefbed en de slimme indelingen is de vernieuwde Live Wave Platinum Selection perfect voor grotere groepen. Of je nu met vrienden op pad gaat of een vakantie plant met het gezin, deze camper biedt alle comfort en ruimte die je nodig hebt.

Eigenschappen van deze camper
  • Voorzien van Zwarte grepen
  • Voorzien van Opbergruimte
  • Voorzien van Luxe bekleding
  • Voorzien van Moderne bestickering

Vanaf 95.874 Incl. BTW

L!ve Ti Platinum Selection Nieuw

Vanaf het volgende seizoen krijgt de Live Ti Platinum Selection een geheel nieuwe uitstraling. Zowel het interieur als het exterieur zijn volledig aangepast aan de hedendaagse eisen. Het interieur kenmerkt zich door een fris ontwerp met zwarte handgrepen en kranen, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Kortom, deze camper is helemaal klaar voor de toekomst.

Eigenschappen van deze camper
  • Voorzien van Fris ontwerp
  • Voorzien van Moderne voorkant
  • Voorzien van Zwarte kranen en grepen
  • Voorzien van Luxe wanddecor

Vanaf 91.808 Incl. BTW

Zoeken

ALL-IN Deals op Caravans!