Ybe is onze pater familias. Hij nam het bedrijf van zijn vader over en leerde het vak van hem al op jonge leeftijd. Bijna alle klanten kennen Ybe wel, want hij maakt graag een praatje en adviseert onze klanten met zijn grote kennis van zaken. Het is niet verwonderlijk dat Ybe al zijn hele leven kampeert. Natuurlijk is hij heel trots dat zijn twee zoons nu op de voorgrond treden. Dan kan hij zich ook concentreren op zijn rol als trotse opa!

 

Fabian werkt sinds 2008 in het familiebedrijf en neemt samen met zijn broer Jeffrey de dagelijkse zaken over van zijn vader. Hij is onderdeel van het verkoopteam, maar regelt ook alles rondom onderdelen, garantieclaims en bestellingen. Fabian heeft de mooiste kampeerherinneringen aan de zomervakanties van vroeger! Hij is ook fervent wintersporter en kampeert graag in Brixen in Oostenrijk.

 

Jeffrey is al vanaf jonge leeftijd binnen ons bedrijf te vinden en samen met Fabian zorgt hij ervoor dat ons bedrijf klaar is voor de toekomst. Hij regelt onze financiële zaken, bedrijfsvoering en marketing. Hij weet veel van campers en adviseert onze klanten bij de aankoop. Heeft u de 4x4 camper wel eens op ons terrein zien staan? Dat is typisch iets voor Jeffrey. Hij gaat graag op reis, het liefst naar Zuid Afrika.

 

Elly heeft voor veel van onze klanten een bekend gezicht. Of u nu komt voor onderhoud, verhuur of een nieuwe caravan, de kans is groot dat u éérst met Elly kennismaakt aan de balie. Zij regelt alle bestellingen en doet de inkoop van onze winkel. Zij is servicegericht en gek op blije klanten. Als het heel druk is en er veel te regelen is, dan heeft Elly het naar haar zin.

 

Ed is met zijn ‘no nonsense’ houding en grote kennis van caravans een gewaardeerd lid van ons verkoopteam. Hij weet alles zijn vak en voelt heel goed aan welke caravan bij uw situatie past, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Hij werkt ruim drie jaar bij ons, eerder had hij een uitgebreide carrière in de herenmode. Maakt dat hem onze best geklede medewerker? .

 

Elvira is onze financiële heldin! Zij doet graag onze administratie, maar u kunt ook bij haar terecht voor advies in de campingshop. Ze werkt alweer bijna 10 jaar voor ons, het leukste vindt ze dat onze klanten altijd in vakantiestemming zijn. Daar wordt ze zelf ook blij van!

 

Als u bij ons komt voor onderhoud of schades, dan kent u Jeroen ongetwijfeld. Hij verzorgt de werkplaatsplanning en weet álles van accessoires voor campers en caravans. Heeft u speciale wensen voor uw kampeermiddel? Grote kans dat Jeroen weet hoe we dat kunnen realiseren. Hij begon bij ons toen hij 16 jaar was, zijn eerste zaterdagbaantje! Ook hij heeft veel gekampeerd, zowel in de zomer als de winter, maar momenteel pakt hij ook graag het vliegtuig naar een zonnige bestemming.

 

Wie bij ons binnenkomt, mag zich welkom voelen. Dat vinden we heel belangrijk en Jose zorgt daar voor! Op dinsdag en zaterdag staat zij te stralen bij de receptie. Een echte multitasker en ze zorgt ervoor dat iedereen vriendelijk geholpen wordt, hoe druk het ook is. Zelf kampeert ze heel graag in haar caravan. Haar favoriete vakantieland is Italië. Zou ze daarom ook zulke fijne cappuccino’s maken voor onze klanten?

 

Wanneer u onverhoopt eens schade heeft met de camper of caravan, dan bent u bij Ronald in hele goede handen. Hij is onze schadespecialist en regelt alle calculaties en het contact met de verzekeringsmaatschappijen. Hij werkt al 12 jaar bij ons en is samen met Jeffrey en Fabian verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. In de vakanties gaat hij met zijn caravan én barbecue op pad: Ronald is een enthousiaste (en prijswinnende!) hobbykok.

 

Pepijn is onze campertechnicus. Soms hebben we complexe uitdagingen aan een camper en dan is Pepijn de juiste man. Hij is opgeleid als autotechnicus, daarom zijn campers voor hem interessant. Hij leert graag bij en bezoekt trainingen bij de camperfabrieken in Duitsland om dieper op de materie in te gaan. Hij heeft een grote liefde voor zeevissen.

 

Nog zo’n vaste waarde in de werkplaats: Erwin! Hij werkt bijna 25 jaar voor ons en hij is dan ook behoorlijk ‘allround’. Hij werkt aan schades en werkt kleine deukjes zelf weg. In het voorjaar heeft hij vaker contact met de klanten en hij vindt het leuk om dingen uit te leggen. Alleen op zondag mogen we hem niet storen: dan zit hij steevast op de tribune bij Ajax.

 

Wie wel eens in onze werkplaats is geweest, heeft vast kennisgemaakt met René. Hij werkt namelijk al 28 jaar bij ons! Hij heeft veel ervaring met elektrische klussen en houdt wel van een uitdaging op dat gebied. Ook werkt hij graag met nieuwe campers en caravan. Hij is vaak met zijn motor op pad en als de zon éven schijnt gaat hij graag naar het strand.

 

Martin is onze rots in de branding in de werkplaats. Al ruim 20 jaar is hij een gewaardeerd onderdeel van het team, hij is gespecialiseerd in caravanonderhoud. Omdat de techniek door de jaren heen verandert, blijft het onderhoud uitdagend en leuk. Een enkele keer komen we onze klanten zelfs ter plekke op de camping helpen, grote kans dat u dan Martin treft! In de zomervakantie kampeert hij met zijn eigen caravan. Hoe kan het ook anders…

 

Daniel ondersteunt ons team in de werkplaats en heeft zich al snel onmisbaar gemaakt. Zo’n vier jaar geleden kwam hij uit Eritrea naar Nederland en hij heeft bij ons zijn draai gevonden. Hij is heel leergierig en helpt zijn collega’s graag. Als hij zijn rijbewijs gehaald heeft, gaat hij ook een keer kamperen met zijn gezin. Dat komt bij ons wel goed.

Zoeken