Movers zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Welke moet u nu precies hebben? In deze blog lichten wij een aantal movers toe die door onze jarenlange ervaring het beste uit de bus komen. Nu is een van de beste moversbouwers  in Europa het merk Enduro. Wij werken al jarenlang samen met dit merk, en wij adviseren onze klanten voornamelijk de movers van Enduro.

De Enduro EM505FL Volautomatisch

De eerste mover waarvan wij enthousiast worden is de Enduro EM505FL. Deze mover is erg krachtig. Zo kan deze 2000 kg verzetten. Mocht u een dubbelasser hebben, dan kunt u met 4 motoren maximaal 3000 kg verplaatsen. Verder is de bediening eenvoudig. Zo kunt u makkelijk de caravan waterpas zetten. Ook gaat het verplaatsen soepel. U zult merken dat er nauwelijks schokken te voelen zijn. Hierdoor blijft binnen in de caravan alles op zijn plaats staan.

In deze video leggen wij uit hoe u gebruik kunt maken van de movers van Enduro: 

De Enduro EM33A+

Voor iets lichtere caravans (maximaal 1800 kg) kunt u ook kiezen voor de Enduro EM303+. Ook deze mover is volledig automatisch. Verder is de afstandsbediening gebruiksvriendelijk. Met 4 motoren is deze mover geschikt voor dubbelassers met maximaal 2500 kg.

Onze werkplaats heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van movers onder enkelassers en dubbelassers. Wilt u een mover laten plaatsen? Neem dan contact op met de werkplaats: werkplaats@deklerkcaravans.nl. U kunt ook bellen naar 0252-515238. Ook voor advies kunt u ons altijd bereiken. Wilt u voor aankomende zomer de mover onder uw caravan hebben zitten? Wacht dan niet te lang. Onze werkplaats is snel vol.

Laat uw mover plaatsen door de Klerk

Dethleffs camper indeling

Zoeken

ALL-IN Deals op Caravans!