Hoe het begon…

Wat een reis is het geweest! Wat begon als een bescheiden onderneming, opgericht door de grootvader Jan De Klerk, is in de loop der jaren uitgegroeid tot het camper- en caravanbedrijf van de Bollenstreek en ver daarbuiten! 

Met een hart vol dromen en een vleugje ondernemerszin begon Jan de Klerk in 1964 met de verkoop van caravans, zich waarschijnlijk niet bewust van het avontuur dat voor hem lag. Het lot wierp zijn magische dobbelstenen en bracht een onverwachte ontmoeting met Alfred Tabbert, de eigenaar van het befaamde caravanmerk Tabbert, op het pad van De Klerk. Niet lang daarna reed een andere ster het toneel op: Knaus, een opkomende kracht in de caravanwereld, besloot zich aan te sluiten bij het De Klerk-team. Het bleek een symbiotische relatie te zijn, waarbij De Klerk Campers en Caravans een gewaardeerde dealer van zowel Tabbert als Knaus werd. In de loop van de jaren werd het assortiment uitgebreid met andere pioniers in de caravanbranche: Dethleffs, T@B en Weinsberg. 

 

Sinds 1971 heeft De Klerk Campers en Caravans zijn thuis gevonden aan de betoverende Haarlemmerstraat in Hillegom, langs de doorgaande weg van Haarlem naar Lisse. Hier hebben generaties van avonturiers, dromers en levensgenieters hun reis gestart, met De Klerk als hun vertrouwde metgezel. 

Dus laten we onze reishoeden opzetten en een welverdiende jubileumtoost uitbrengen op het 60-jarig bestaan van de De Klerk Campers en Caravans! Een tijdperk van herinneringen, mijlpalen en vooral de voortdurende zoektocht naar vrijheid op wielen. Op naar nog eens 60 jaar van spannende ritten, schilderachtige campings en eindeloze mogelijkheden om de horizon te verkennen.

 

 

 

Jubileumacties

Om het 60-jarig bestaan te vieren trakteren wij op spectaculaire acties op campers en caravans modeljaar 2024. 

  • Bij de aanschaf van een camper, buscamper of caravan (modeljaar 2024) krijgt u 60 maanden onderhoud cadeau t.w.v. 1.050,-! Dit betekent dat u de komende jaren zorgeloos op vakantie kan gaan en ieder jaar verzekerd bent van een kleine of grote onderhoudsbeurt. 
  • Bij de aanschaf van een caravan enkelasser (modeljaar 2024) krijgt u een Enduro 303 A+ mover & een lithium accu cadeau t.w.v. 2095,-! Hierdoor was het plaatsen van een caravan nog nooit zo eenvoudig.
  • Bij de aanschaf van een caravan tandemasser (modeljaar 2024) krijgt u een 60% korting op een tweeassige Enduro mover & een lithium accu (van 5.500,- voor 2.200,-).
  • Bij de aanschaf van een camper of buscamper (modeljaar 2024) krijgt u een 60th Anniversary voltpakket cadeau t.w.v. 3.140,- Hierdoor heeft u altijd en overal stroom. Dit pakket bevat:
    • Een 125 Ah Lithium accu
    • Een zonnepaneel 100W
    • Een 230 omvormer

*  Op bepaalde modellen gelden uitzonderingen. Bekijk de geldige acties bij het specifieke model camper/caravan.

Caravans modeljaar 2024

Campers modeljaar 2024

Buscampers modeljaar 2024

 

Zoeken

Exclusieve korting op campers!