Schadeherstel

recamp-schadeherstel

Gespecialiseerd in schadeherstel van caravans en campers!

 

Een schade aan uw caravan/camper is al vervelend genoeg. U wilt daarom dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig verloopt. De Klerk Caravans schadeherstel heeft de ervaring, technologie en de kennis om uw caravan/camper vakkundig te herstellen. U kunt bij ons rekenen op de beste zorg voor uw caravan of camper.

 

  • Wij maken gebruik van originele onderdelen.
  • Uw garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.
  • Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw caravan of camper weer als vanouds.
  • Na herstel is uw caravan of camper in dezelfde staat als voor de schade. De restwaarde van uw caravan of camper blijft gewaarborgd.
  • Wij regelen de financiële afwikkeling van de schade voor u en houden contact met instanties als politie, sleepdiensten en uw verzekeringsmaatschappij.
  • Uiterst vakkundige specialisten voeren de reparatie uit.
schadeherstel-caravan

Spot en Repair

Nu bij De Klerk: Spot Repair van HBC systeem voor uw caravan en camper

Een deukje, barst of zelfs een scheur laten herstellen aan uw caravan was tot nu toe een dure reparatie. Bij De Klerk Caravans kunnen wij u voordelig helpen met Spot Repair!

Met het unieke gepatenteerde reparatiesysteem Spot Repair is het vervangengen van een caravanwand vaak niet nodig. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Eerst wordt de plek goed gereinigd en zo veel mogelijk hersteld. Middels een vacuüm methode wordt er een mal gemaakt van het reliëf in uw caravan. De mal wordt op de beschadiging geplaatst en gevuld met speciale componenten.

Tot slot wordt er met een computer gestuurd meetsysteem de kleur van de caravan bepaald. Zo kan met de juiste verf en een speciale coating alles worden afgewerkt.

Uw caravan kan geheel onzichtbaar gerepareerd weer op pad!

De Klerk Caravans is gecertificeerd om met deze unieke methode van Spot Repair aan uw caravan uit te voeren. Wij handelen de schade volledig voor u af.
Door contracten met vrijwel alle verzekeraars, wordt de faktuur rechtstreeks ingediend. Het gemak is voor u en veelal gratis! Voor meer informatie over het spot-repair van HBC systeem kunt u bij ons terecht.


Maak nu online een afspraak

Maak nu een online afspraak voor een reparatie van uw caravan


Foto


Stuur een foto mee (max 1 MB) U kunt ook foto's
direct mailen aan werkplaats@deklerkcaravans.nl

Velden met een * zijn verplicht