Stalling

IMG_4617

Beschikt u over een camper of caravan en zoekt u een geschikte stalling voor de tijd dat u het voertuig niet gebruikt? De Klerk campers en caravans beschikt over een loods en stelt deze ter beschikking als stalling voor uw camper of caravan. U kunt zonder zorgen uw camper of caravan stallen en gebruiken wanneer u hem weer nodig heeft. Profiteer van alle voordelen die onze camperstalling te bieden heeft. Lees verder voor meer informatie over onze caravan- en camperstalling.


Camper- en caravanstalling


U kunt uw camper of caravan zorgeloos stallen bij De Klerk in Hillegom. Wij beschikken over een ruime loods waar wij campers en caravans stallen die tijdelijk even niet gebruikt worden. Deze staan in stallingen die speciaal ingericht zijn, zodat er voldoende ventilatie is, bescherming tegen het zonlicht is en uiteraard geheel gesloten is. De vouwwagens en kleinere boten staan op de verdiepingsvloer met een harde houten ondergrond. U kunt bij De Klerk terecht als u uw camper of caravan het gehele jaar wilt stallen, maar ook wanneer u alleen gebruik wilt maken van een winterstalling.

 

Uw camper of caravan weer afhalen

Wanneer u uw caravan wilt afhalen, dient u minimaal 2 werkdagen van tevoren te bellen. Dan zetten wij hem voor u klaar zodat u het voertuig direct mee kunt nemen. U kunt hem dan zo vaak ophalen als u zelf wilt, zonder dat daar extra kosten aan vastzitten.
Als u uw caravan wilt terugbrengen, kan dat zonder van tevoren te bellen. Wel dient u zich bij het neerzetten van uw caravan even te melden zodat wij op de hoogte zijn dat u weer gebruikmaakt van de stalling.


Voordelen die u krijgt bij De Klerk camper- en caravanstalling

  • Uw camper of caravan staat altijd in een goed geventileerde ruimte met een verharde ondergrond.
  • Het is mogelijk om uw camper of caravan meerdere keren per jaar te halen en te brengen.
  • Onze camper- en caravanstalling is afgesloten.
  • Beperkte buitenstalling mogelijk.
  • U heeft de mogelijkheid tot verzorging en wij kunnen ook een onderhoudsbeurt voor u verrichten. Lees meer informatie over camper- en caravanonderhoud [link naar onderhoud].
  • Verzorging van schadeherstel. Lees meer informatie over schadeherstel .
  • Het brengen en ophalen de caravan van uw vakantieadres behoort tot de mogelijkheden, of dit nu in het binnen- of buitenland is. In overleg is er veel mogelijk.
  • Ook is er de mogelijkheid voor een wasbeurt bij het ophalen of brengen van de caravan, zodat u altijd een schone caravan tot uw beschikking heeft.

 

Tarieven

Hieronder vindt u een overzicht van onze camper- en caravanstalling.

Periode
Gehele jaar binnen

Winterstalling

Prijs caravanstalling (vouwwagens, boten enz.)
1/10 t/m 30/9 €30,- per m2

1/10 t/m ¼  €19,- per m2

Prijs camperstalling
€100,- per strekkende meter
€60,- per strekkende meter

Stallingplaats voor caravans, campers, vouwwagens, boten of andere zaken die op wielen staan minimaal 6m2
Berekening caravan; Lengte (incl dissel) x breedte x m2 prijs = stallingstarief incl. BTW
Berekening camper; Lengte x prijs = stallingstarief incl. BTW

Heeft u een vraag over onze caravan/camper stalling?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze caravan- en camperstalling? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0252-515238 of door een mail te sturen naar info@deklerkcaravans.nl. Wij helpen u graag verder.

Klik hieronder voor de stallingsvoorwaarden!

Stallingsvoorwaarden

Wordt nu stallingsklant

Caravan jaar stalling
Caravan winter stalling

Gewenste breng datum*