Caravanstalling

Caravanstalling nodig?

Heeft u een caravan en zoekt u een juiste caravanstalling? Dan biedt de Klerk Campers en Caravans de oplossing voor u. De Klerk Caravans beschikt over een ruime loods. In deze loods is ook de camperstalling  te vinden.

Voordelen die u krijgt bij De Klerk caravanstalling


Stalling

Uw caravan staat altijd in een geventileerde ruimte met een verharde ondergrond. Daarbij  is mogelijk om uw caravan meerdere keren per jaar te halen en te brengen.


Onderhoud

Vanuit onze stalling kunnen wij voor een schadeherstel zorgen of uw caravan een onderhoudsbeurt geven. 


Beveiligd

Onze caravanstalling is altijd goed afgesloten. Hierdoor wordt uw caravan veilig opgeslagen in onze grote stalling.


Winter

U kunt er ook voor kiezen om alleen tijdens de winter u caravan bij ons te stallen. Hierdoor voorkomt u bijvoorbeeld schade aan uw caravan tijdens winter. De winterstalling loopt van 1 oktober t/m 1 april.


Caravan ophalen

Wanneer u de caravan wil afhalen dient u minimaal 2 werkdagen van te tevoren te bellen. Uw caravan kan zo vaak worden ophaalt als u zelf wenst.


Prijzen

Jaarstalling: 1 oktober t/m 30 september (€ 30,75 per m2). Winterstalling: 1 oktober t/m 1 april (€ 19,50 per m2). Berekening: lengte (inc. dissel) x breedte x prijs.

Bereken uw prijs

Prijs: ~

Caravanstalling aanvragen

Caravan jaar stalling
Caravan winter stalling

Gewenste breng datum*

Caravan stallen

Zonder enige zorgen uw caravan stallen bij De Klerk Caravans in Hillegom. Wij beschikken over een ruime loods waar de caravans worden gestald. Deze stalling is speciaal ingericht voor caravans en betreft voldoende ventilatie. Uw caravan wordt ook beschermd tegen zonlicht. Daarbij is het een afgesloten ruimte zodat uw caravan veilig staat. Tevens is het ook mogelijk om uw vouwwagens of kleine boten te stallen. Deze staan op de verdiepingsvloer met een harde houten ondergrond.

Winterstalling caravan

Ook is het mogelijk om bij ons het hele seizoen door stallen, de zo genoemde winterstalling.  Als u de caravan in de winter niet gebruikt kunt u bij ons uw caravan stallen. Weer en wind kunnen helaas veel schade aanrichten. Doordat uw caravan beschut staat kan uw caravan geen lakschade oplopen. 

Caravan weer afhalen

Wanneer u de caravan wil afhalen dient u minimaal 2 werkdagen van te tevoren te bellen.  Wij moeten uw caravan ophalen en klaarzetten, zodat u de caravan gelijk kan meenemen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. U kunt hem zo vaak ophalen als u zelf wenst. Ten alle tijden is het mogelijk om uw caravan terugbrengen bij De Klerk Caravans in Hillegom. U hoeft niet te bellen, wel dient u zich te melden bij de balie als u uw caravan heeft afgeleverd. Hierdoor zijn wij weer op de hoogte dat u gebruik maakt van de stalling.

Heeft u een vraag over onze caravanstalling?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze caravanstalling? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0252-515238 of door een e-mail te sturen naar info@deklerkcaravans.nl.