Winterkamperen in Brixen Im Thale

Winterkamperen

Wie wel eens met Ybe de Klerk heeft gesproken weet dat hij maar één ding het allerliefste doet: winterkamperen. De omgeving, de gezelligheid en de wintersport maken het zeer speciaal. Sinds de jaren 90' reist familie de Klerk af naar het wintersportplaatsje Brixen Im Thale. Op de camping heeft Ybe meerdere caravans staan die gehuurd kunnen worden tijdens de winterperiode.

Goed bereikbaar

Vanaf De Klerk Campers en Caravans is het een kleine 1000 KM rijden naar Brixen. Er zijn veel alternatieve routes, dus files zijn makkelijk te vermijden. Bekijk hier de locatie.

Geweldige ligging

Het is mogelijk om vanaf de pistes zo de camping op te skiën! Gelooft u ons niet? Bekijk het hier zelf!

Prachtig skigebied

Naast Brixen ligt Brixental, een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Er is voor ieder wat wils: van dagtochten tot kinderpistes! Lees hier meer.


Caravan huren

Er staan momenteel 2 grote caravans in Oostenrijk die beide geschikt zijn voor 6 personen! Daarbij beschikken deze caravans over een voortent waar je gezellig in kunt zitten.


Reserveren

Heeft u nog vragen of wilt u een wintercaravan reserveren? Bel naar Ybe de Klerk: +31 (6) 546 955 08 of stuur een mailtje naar: ybe@deklerkcaravans.nl. Hij zal u verder helpen!