Winterkamperen

Winterkamperen

Winterkamperen Camping Brixen

Winterkamperen blijft ontzettend mooi, aldus Ybe de Klerk. De gemoedelijkheid, de gezelligheid en de wintersport maakt winterkamperen zeer speciaal. De familie de Klerk heeft in de jaren 90 zo'n beetje de hele Alphen gezien, maar één plaatsje stak er met kop en schouders bovenuit. Dit was Brixen Im Thale! Eerst stonden er alleen nog maar appartementen in dit kleine dorpje. Maar na een aantal jaar ging er het gerucht rond dat er ook een camping zou komen. Echter had iedereen haar twijfels of de camping  een succes zou worden. Maar het tegendeel bleek. De camping werd razend populair!

Ook familie de Klerk werd verliefd op de camping.  Sindsdien heeft de Klerk stacaravans op de camping staan die gehuurd of gekocht kunnen worden. 

Waarom camping Campingwelt Brixen im Tale?!


Goed bereikbaar

Vanaf het De Klerk Caravans is het een kleine 1000 KM rijden. Er zijn veel alternatieve routes, dus files zijn makkelijk te vermijden.


Gezelligheid

De sfeer is daar ontzettend goed. We zeggen dit niet omdat wij het vinden, maar elke klant zegt dat het gewoon een super leuke plek is!


Snel weer terug in uw caravan!

Uw caravan ligt direct naast de pistes, dus u kunt skiënd terug door het mooie natuurgebied! Gelooft u ons niet, klik hier. 


Prachtige plek / ligging!

Er zijn weinig wintercampings die zo'n mooie ligging heeft. Een camping waarbij je kunt opstappen in een lift die je naar de één van de allergrootste skigebieden van Oostenrijk. 


Éénmaal geweest, volgende keer weer!

Door alle omstandigheden maakt dit een complete wintersport vakantie. De uitspraak van Ybe de Klerk zegt al genoeg: "Waarom hebben we dit nooit eerder ontdekt?"

Op uw Ski / Snowboard naar uw caravan?!

Het is echt waar, u kunt vanaf de pistes zo naar uw caravan. Makkelijker kunnen we het voor u niet maken!  Onderstaand een mooie sfeer impressie hoe het er dan uitziet.

Welke caravans hebben we staan in Brixen Im Tale?!

Hobby De Luxe 560 KMFW

Winterkamperen
Boek nu!

Wilk Melrose 650

Winterkamperen
Boek nu!

Waar kan ik boeken?

Neem dan snel contact met ons op via de mail info@deklerkcaravans.nl of bel ons gerust! Ook staat bij ons een koffie en thee klaar voor u!