Winterkamperen in Brixen!

Winterkamperen Camping Brixen

Winterkamperen blijft ontzettend mooi, aldus Ybe de Klerk. De gemoedelijkheid, de gezelligheid en de wintersport maakt winterkamperen zeer speciaal. De familie de Klerk heeft in de jaren 90 zo’n beetje de hele Alphen gezien, maar één plaatsje stak er met kop en schouders bovenuit. Dit was Brixen Im Thale! Eerst stonden er alleen nog maar appartementen in dit kleine dorpje. Maar na een aantal jaar ging er het gerucht rond dat er ook een camping zou komen. Echter had iedereen haar twijfels of de camping  een succes zou worden. Maar het tegendeel bleek. De camping werd razend populair!

Ook familie de Klerk werd verliefd op de camping.  Sindsdien heeft de Klerk stacaravans op de camping staan die gehuurd of gekocht kunnen worden. 

 

Op uw Ski / Snowboard naar uw caravan?!

Het is echt waar, u kunt vanaf de pistes zo naar uw caravan. Makkelijker kunnen we het voor u niet maken!  Onderstaand een mooie sfeer impressie hoe het er dan uitziet.

7 reacties op “Winterkamperen in Brixen!

  1. Dag Jordi, waar vind ik de huurprijs voor dat chalet in Brixen? En passen we daar met een gezin van 6 pers in (er lijkt 3 maal een 2 pers bed te zijn, klopt dat? Ik mik op een week in de kerstvakantie van 2019. Dank voor de info!
    Didi

Schrijf een bericht

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *