Stem op ons als meest klantgerichte onderneming

Wij zijn genomineerd als ‘meest klantgerichte onderneming van Rijnland’. Daar zijn we enorm trots op, maar nu willen we natuurlijk ook graag winnen! Wilt u ons helpen? Breng uw stem uit via DEZE LINK en gun ons deze prijs!

sterkste schakel rijnland verkiezing

De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Wij hebben al een paar voorrondes mogen meemaken in de afgelopen maanden en nu is de keuze aan het publiek! Heeft u een goede ervaring bij ons? U kunt ons helpen door uw stem uit te brengen. Dat kan via de website van de Sterkste Schakel en ook gewoon bij ons in de winkel.

Alvast bedankt voor uw steun! Als we winnen hebben we natuurlijk iets te vieren 🙂

12 reacties op “Stem op ons als meest klantgerichte onderneming

  1. Uiteraard ben ik zeer tevreden over De Klerk. Uitstekende service die ik nog niet eens volledig ken. Ik ben echt zeer tevreden over de wijze waarop met de klanten wordt omgegaan en wat ze allemaal voor je doen.

  2. De klerk is een super onderneming waar service en kwaliteit voorop staan. Ze denken met je mee, leveren maatwerk en het voltallige personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is echt een familie bedrijf. Voor ons een reden om helemaal uit Rijswijk naar Hillegom te komen voor aanschaf en ondertussen al vele jaren onderhoud.

  3. Eerlijk advies en terzake kundige service! Prima, mijn caravan doet alles weer wat hij moet doen! Zeer bedankt De Klerk Caravans!

Schrijf een bericht

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *