Caravan reparatie

Schade aan uw caravan?

De Klerk Campers en Caravans is gespecialiseerd in caravan reparatie! Wij repareren alle soorten merken caravans. Denk hierbij aan een Knaus, Tabbert, Dethleffs, Hobby, Fendt of een Kip. U kunt ons niet genoeg verrassen, want bij de Klerk weten we met elke caravan wel raad! Deuken, krassen, vocht of andere caravanschade? Wij zullen dit zo snel mogelijk repareren en zullen u direct laten weten hoe lang de caravan reparatie zal duren.  Wij zorgen ervoor dat u weer veilig op weg kan!

Schade caravan

Een schade aan uw caravan is al vervelend genoeg. Wij snappen dit volledig.  Het herstel van de schade moet snel en zorgvuldig verlopen en wij begrijpen dit. De Klerk Campers en Caravans heeft ervaring in schadeherstel, de technologie die hierbij komt kijken en de kennis om uw caravan vakkundig te herstellen. U kunt bij ons rekenen op de beste zorg voor uw caravan!

  • Wij maken gebruik van originele onderdelen.
  • Uw garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.
  • Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw caravan weer als vanouds. Tevens blijft de restwaarde ook gewaarborgd.
  • Wij regelen de financiële afwikkeling van de schade voor u en houden contact met instanties als politie, sleepdiensten en uw verzekeringsmaatschappij.
  • Bovendien wordt de reparatie door vakkundige specialisten uitgevoerd.
Caravan reparatie

Laat uw caravan gelijk repareren!

Foto


Stuur een foto mee (max 1 MB) U kunt ook foto's
direct mailen aan werkplaats@deklerkcaravans.nl

Velden met een * zijn verplicht

 

Spot repair

Nu bij De Klerk: Spot Repair van HBC systeem voor uw caravan en camper. Een deukje, barst of zelfs een scheur laten herstellen aan uw caravan was tot nu toe een dure reparatie. Bij De Klerk Campers en Caravans kunnen wij u voordelig helpen met Spot Repair! Met het unieke gepatenteerde reparatiesysteem Spot Repair is het vervangen van een caravanwand vaak niet nodig. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Eerst wordt de plek goed gereinigd en zo veel mogelijk hersteld. Middels een vacuüm methode wordt er een mal gemaakt van het reliëf in uw caravan. De mal wordt op de beschadiging geplaatst en gevuld met speciale componenten. Tot slot wordt er met een computer gestuurd meetsysteem de kleur van de caravan bepaald. Zo kan met de juiste verf en een speciale coating alles worden afgewerkt.

Uw caravan kan geheel onzichtbaar gerepareerd weer op pad!

De Klerk Campers en Caravans is gecertificeerd om deze unieke methode van Spot Repair aan uw caravan uit te voeren. Wij handelen de schade volledig voor u af.
Door contracten met vrijwel alle verzekeraars, wordt de factuur rechtstreeks ingediend. Voor meer informatie over het Spot Repair van HBC systeem kunt u bij ons terecht.

Kosten caravan reparatie

Kosten van het repareren van uw caravan kunnen uiteenlopen. Soms het is bepalen van de schade een lastige klus. We hebben een tool gemaakt waarbij u kan invullen wat voor schade u heeft. Aan de hand hiervan kunnen wij een inschatting maken wat de schade ongeveer zal kosten. Mochten wij ontdekken dat er meer schade is dan verwacht dan nemen wij direct contact met u op. Dit om misverstanden te voorkomen en dat u op de hoogte blijft van de kosten.