Camper verkopen

Wilt u uw camper verkopen aan een specialist?

Bij de Klerk Campers en Caravans bent u aan het juiste adres!

Een specialist zal u zo snel mogelijk met u contact opnemen, zodra u het formulier heeft ingevuld.

Accessoires & opties (meerdere selecties mogelijk)

Afzuigkap
Accu
Airco
Airmix
Boiler
Buitenlamp
Cassettetoilet
Combirollo
Dakluik
Decoder-Receiver
Derde remlicht
Disselafdekking
Disselslot
Douche
Fietsenrek
Hefdak
Heki dakluik
Hordeur
Kachel
Kluisje
Krik
Koelkast
Lichtmetalen velgen
Luifel
Magnetron
Mover
Oven
Porta Poti
Radio
Reservewiel
Ringverwarming
Satelliet antenne
Serviceluik
Stabilisator
Stapelbed
Tapijt / loperset
TV-antenne
Uitbouw voortent
Verzwaarde steunen
Vloerverwarming
Voortent
Watertank vast
Wielklem
Zonnepaneel
Schade?
SchadevrijSchade

Foto


Stuur een foto mee (max 1 MB) U kunt ook foto's direct mailen aan verkoop@deklerkcaravans.nl

Velden met een * zijn verplicht

Waarom de Klerk Campers en Caravans?

Specialist op het gebied van campers:

Sinds 1964 is de Klerk caravans begonnen met het verkopen van caravans en is vanaf 2011 het begonnen van campers te verkopen. Doordat de Klerk Caravans campers is gaan verkopen, moesten er ook nieuwe werknemers met veel kennis van campers binnen komen. En dat is gelukt! Met alle plezier helpen deze specialisten om uw camper te taxeren en te verkopen.

– Wij helpen u graag:

Bij ons staat service op nummer 1! We helpen u graag via mail, telefonisch contact of u mag langskomen. Het is wat u het liefst wilt.

–  Eerlijk en veilig uw camper verkopen:

U weet het maar nooit of uw camper op de goede plek terecht komt. Wij garanderen u, dat uw camper bij de juiste persoon terecht komt.

– Heerlijke koffie:

Als u langs wilt komen staat er een heerlijk kop koffie voor u klaar!

Camper verkopen Nederland

We hebben al vele campers van klanten overgekocht door heel Nederland. Tevens onze ervaring komt hier goed van te pas, vele campers kennen we van binnen en buiten. Aan de hand van de staat van de camper kunnen wij een eerlijke prijs vragen voor uw camper. Onze werknemers kunnen zien hoe de caravan onderhouden is en hoe de camper in Nederland wordt gekocht. Met wat voor merk, bouwjaar of type u aankomt. Voor elke camper is er een prijs!

Verkopen camper

Een nieuwe camper kopen is natuurlijk veel leuker dan er eentje weg doen. Wij bij de Klerk caravans snappen dat! Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw oude caravan in te ruilen en hiervoor een nieuwe uit te zoeken bij ons. Eerst wordt er bepaalt wat u huidige camper op dit moment waard is. Door onze expertise en kennis van de markt kunnen we de waarde van elke camper betalen. Ten tweede is het leukste gedeelte, het uitzoeken van een nieuwe camper.  Ten derde wordt er gekeken of wij nog u geld moeten geven. Of u moet zelf wat geld bijleggen om te financieren. Als het laatste zullen we samen het papierwerk invullen. Daarna mag u met de nieuwe camper gelijk op pad!

Financieren van de camper

Het financieren van uw nieuwe camper hoeft helemaal geen duurkoop te zijn. Wij hebben uitstekende partners die tegen goede polisvoorwaarden uw camper kunnen financieren. Lees meer hierover op deze pagina: Camper financiering