Receptionist(e)

Altijd al in de toerismesector willen werken en in een jong team? Dat kan! De Klerk Campers en Caravans uit Hillegom is op zoek naar een receptionist(e) die van aanpakken houdt!


Wat zoeken wij?

Wij zoeken een receptionist(e) die ons team komt versterken voor 3 dagen in de week. Jij wordt het gezicht van de klantenservice en zal onze vakantievierders ontvangen bij binnenkomst. Jij bent de “spil van het bedrijf”. Jouw primaire taak is de klant te ontlasten en te helpen, bijvoorbeeld bij vragen over de kampeerartikelen uit onze campingshop, of de klant door te verwijzen naar één van je collega’s bij vragen over de verkoop, schades en onderhoud. Verder verwerk je aanvragen voor de stalling, betalingen aan de kassa en neem je aanvragen op voor reparaties aan campers en caravans. Ook beantwoord je vragen uit de mailbox en help je klanten aan de telefoon.


Over de Klerk

De Klerk is hét camper- en caravanbedrijf van de Bollenstreek en ver daar buiten. Een bedrijf dat staat voor: kwaliteit, goed advies, service en betrouwbaarheid. In 1964 werd de zaak opgericht door Jan de Klerk, die zijn sporen als ondernemer inmiddels al had verdiend in de verhuur van auto’s en taxi’s. Na de aanschaf van een privé caravan, was ook de verhuur van caravan-combinaties al gauw een feit.


Functie-eisen

We vragen van jou als receptionist(e) het volgende:
– Je bent bereid om 3 dagen per week te werken van 8:30 tot en met 17.30
– Je hebt affiniteit met kamperen
– Je beschikt over een goede beheersing van Excel, Word en Outlook;
– Handig met computers
– Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Ook spreek je Engels.
– Je bent een echte teamplayer
– Communicatief sterk


Wat bieden wij?

– Een parttimefunctie van 24 uur
– Salaris in overleg
– 15 vakantiedagen
– In eerste instantie een tijdelijk contract, daarna krijg je, bij goed functioneren, een vast contract.

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Solliciteer dan direct via info@deklerkcaravans.nl. Ook ben je altijd welkom om langs te komen op ons adres voor een gesprek!

 

Zoeken