Sneak peek: de Knaus modellen van 2018

Elk jaar is het weer een feest: de dealerdagen in Duitsland. Onze merken presenteren hier de nieuwe modellen met de leukste innovaties. Wij bezoeken deze dagen als team graag, omdat we precies willen weten wat er gewijzigd is. Dit keer zagen we handige  nieuwe indelingen, een innovatief ontwerp en natuurlijk weer mooie handige aanpassingen. We kunnen niet wachten tot de modellen weer bij ons in Hillegom op het pad staan, maar tot die tijd gunnen we u graag een ‘sneak peek’: even meegluren bij de modellen van Knaus 2018!

Knaus caravans 2018

Knaus Deseo 2018: innovatie in de caravanbranche

De Knaus Deseo heeft een unieke bouwwijze. Doordat deze caravan een extra stijl in het midden heeft, is het mogelijk hier een hefbed te bevestigen. Hierdoor is deze caravan modulair in te delen: het opgemaakte bed klapt u naar boven wanneer u deze niet gebruikt. Dat biedt ineens heel veel ruimte, ook handig als u bv de motor of fietsen in de caravan wil vervoeren want de hele achterkant kan open! Een andere manier van kijken naar de caravan. De Knaus Deseo is opgebouwd met het lichtgewicht fibreframe met als resultaat een compacte maar heel veelzijdige caravan! Blader even mee met deze fotoserie:

Arrow
Arrow
Slider

Knaus Travelino 2018

De Travelino werd vorig jaar geïntroduceerd: een lichtgewicht caravan met een fiberframe. Door deze nieuwe wijze van bouwen kan deze lichte caravan (van zo’n 600 kilo) door bijna elke auto getrokken worden. De Knaus Travelino 2018 is nu spoedig leverbaar.

Arrow
Arrow
Slider

Knaus Sport 2018

Bijzonder aan deze Knaus Sport is het panoramaraam in de voorboeg. Wat een lekker lichte caravan is dit. De 540 UE staat al bij ons dus kom gerust langs om te kijken!

Arrow
Arrow
Slider

 

Knaus Campers 2018:

Live wave

Deze halfintegraal krijgt een hefbed én een nieuw interieur. Door een andere opbouwwijze is het model van 2018 wat lager in gewicht en voordeliger.

Slide Live wave

Riant zitten: Grammer pilootstoelen

Wie lange afstanden rijdt, wil comfortabel zitten. De nieuwe Grammerstoelen zijn door een nieuw frame beter verstelbaar zodat ze uw lichaam goed ondersteunen. Door de verstelmogelijkheden zijn deze stoelen ook geschikt voor de halfintegraal: u kijkt niet tegen de dakrand aan.

Arrow
Arrow
Slider

Navigatiesysteem Knaus campers

Pioneer komt met de nieuwe NavGate Evo. Wij vinden dit een overzichtelijk systeem en ook makkelijk te gebruiken. We willen niet te veel gedoe onderweg! Handig is de grote bedieningsknop voor de camera en de ingegratie met bv Apple Carplay. Dit formaat past exact in de Fiat. Netjes!

Buscamper: Boxstar krijgt Platinum Selection

De Boxstar krijgt in modeljaar 2018 een optiepakket (Platinum Selection) met onder andere navigatie, airconditioning, luifel en achteruitrijcamera. Onze ervaring is dat deze optiepakketten prijstechnisch altijd wel interessant zijn, dus als het hele pakket bekend is laten we dat natuurlijk weten.

Sun Ti 2018

Als laatste: de Sun Ti blijft ook in 2018 verkrijgbaar met het optiepakket Platinum Selection.

De nieuwe modellen komen na de zomer naar Hillegom. Hier kunt u ook meer zien van de 2018 modellen van Tabbert en  die van Dethleffs!