Kom gezellig langs op zondag 9 juni en duik in de wereld van avontuur op wielen! De Klerk opent haar deuren van 11:00 t/m 17:00  voor een dag vol plezier en ontdekkingen.

Stap binnen en laat je betoveren door onze prachtige selectie campers en caravans. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale reisgezel.

Tijdens deze feestelijke dag vieren we ook ons 60-jarig bestaan! En dat vieren we graag met jou. Profiteer van diverse kortingen en speciale acties op onze nieuwe campers en caravans. Een unieke kans om jouw reisplannen waar te maken tegen een wel heel aantrekkelijke prijs. Lees meer!

Bekijk actiemodellen campers

Bekijk actiemodellen caravans

Bekijk actiemodellen buscampers

 

En alsof dat nog niet genoeg is, trakteren we je ook op een heerlijk hapje en drankje. Neem even de tijd om te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer terwijl je je laat inspireren door de mogelijkheden die de wereld van het kamperen te bieden heeft. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van vrijheid en avontuur op 9 juni bij De Klerk. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen jouw reisverhalen te schrijven!

  • 9 juni van 11:00 – 17:00

Zoeken

Kant en klaar-pakket bij de C'Joy 460 LE