Knaus & Tabbert innovaties voor 2020!

Wat kunnen wij verwachten van Knaus en Tabbert in 2020?

Knaus en Tabbert presenteerden tijdens de dealerdagen de nieuwe campers en caravans voor het modeljaar 2020. Wat is er nieuw? En kunnen wij grote innovaties verwachten? Tabbert brengt een vernieuwde Cellini slide-out uit. Daarnaast is het interieur van de Puccini onder handen genomen.  Deze is geüpdatet met nieuw houtwerk en sfeervolle verlichting. Daar en tegen komt Knaus met een gloednieuwe L!ve I op de markt. Een campermodel die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Ook kunnen wij de 4X4 Man Van Ti Plus aankondigen. Deze camper is ideaal voor op hellingen en in de bochten. Daarbij is de vertrouwde Sport & Fun opgefrist. Deze komt in 2020 met een Black Selection versie, waardoor de Sport & Fun moderner en luxer oogt. Ten slotte komen er nieuwe indelingen voor de Boxlife en komen er twee Boxstars XL's met een verhoogd dak, waardoor je meer ruimte- en slaapmogelijkheden hebt. Bekijk hieronder al wat nieuw is voor komend seizoen:

Knaus L!ve I 650 MEG en 700 MEG

Knaus heeft voor het modeljaar 2020 een compleet nieuwe camper ontwikkeld. De L!ve I. Deze camper komt in de uitvoeringen 650 MEG en de 700 MEG. De camper valt van buiten op door zijn chromen afwerkingen en de carbon bestickering. Binnenin de Knaus camper bevindt zich een liftbed van 195 bij 150 centimeter boven het stuur. Daarnaast zijn er tal van vernieuwingen terug te vinden in het interieur, zoals de multifunctionele badkamer, een vernieuwde Fiat-body en de sfeervolle ambiance verlichting. 

->Meer informatie

Boxstar XL!

In 2020 komt Knaus met twee XL versies van de Boxstar buscamper. Namelijk de Boxstar Lifetime 600 XL en de Boxstar Street 600 XL. Deze modellen komen met een verhoogd dak waardoor er meer staruimte ontstaat. Ook dient het hogere dag voor meer opbergruimte en is er aan de voorzijde een ruim liftbed ingebouwd, zodat je eenvoudig extra slaapplekken creëert. Deze nieuwe Boxstar XL geeft je de ruimte van een integraal camper maar de flexibiliteit van een buscamper. 

->Meer informatie

Knaus MAN Van Ti Plus

De Knaus  MAN Van Ti Plus is het nieuwste model van Knaus. Knaus heeft comfort op nummer 1 gezet. Deze camper is standaard voorzien van voorwielaandrijving, maar is ook te verkrijgen met achterwiel- of vierwielaandrijving. Ybe de Klerk mocht tijdens de dealerdagen zelf ervaren hoe het is om met deze 4x4 camper te rijden. 

->Meer informatie

Knaus Sport & Fun Black Selection!

De Knaus Sport & Fun krijgt in 2020 een Black Selection waardoor de caravan nog sportiever wordt. Zowel in het exterieur als in het interieur zijn de zwarte accenten terug te vinden. Ook krijgt de Sport & Fun in 2020 onderhoudsvriendelijke PVC vloerbedekking. Daarnaast vind je in de nieuwe modellen hoge kwaliteit matrassen van EvoPore HRC. Ook is de caravan uitgerust met een GFK-dak dat voor betere bescherming zorgt tegen hagelstenen.

->Meer informatie

Nieuw interieur Puccini

De Tabbert Puccini  krijgt in het modeljaar 2020 een geheel nieuw interieur. Zo zijn de kasten en deuren gemaakt van elegant donker houtwerk en is het interieur nog sfeervoller gemaakt door verlichting met speciale Tabbert-accenten. Deze zijn bijvoorbeeld terug te vinden boven de deuropening, in de keuken en in de toiletruimte.

->Meer informatie

Cellini Slide-Out

De Tabbert Cellini 750 htd slide-out 2020 heeft alles wat u voor uw vakantie nodig heeft. De Cellini heeft nieuwe achterlichten gekregen, die de caravan nog chiquer maken. De caravan is heel praktisch ingericht maar uitgebreid op het gebied van faciliteiten. De Cellini is alles waar Tabbert voor staat: klasse, dynamiek en exclusiviteit.

->Meer informatie