Actiemodellen Knaus 2018!

Knaus sudwind de klerk caravans

Knaus Südwind Silver Selection: de actiemodellen van 2018!

De Knaus Südwind is al meer dan 50 jaar een vaste waarde in het assortiment van Knaus. Een degelijke en betrouwbare caravan! Wij hebben nu de speciale actiemodellen van 2018 op voorraad: de Silver Selections. Volgeladen met aantrekkelijke opties en het mooiste: u kunt er deze zomer al van genieten op de camping! Dit is onze huidige voorraad, u bent welkom om zelf te komen kijken.

Onze huidige voorraad

Luxe interieur

Zodra u binnenstapt in deze speciale Südwinds merkt u het al: dit is een caravan met comfort en een luxe gevoel. Een licht en warm houtdecor en een bijzondere vloer: in ‘yacht optiek’. Ruime bedden, een keuken en badkamer met toilet en een gezellige zitruimte voor lange avonden samenzijn! Elke uitvoering heeft een eigen stijl, dus kom even kijken welke bij u past.

Riant koken en lekker slapen

De keuken heeft een stevig werkblad, driepits kooktoestel en een diepe RVS spoelbak. De bedden zijn geleverd met koudschuimmatrassen en een schotel lattenbodem. Dat is uitgerust wakker worden!

Hagelbestendig dak caravan

De Südwind heeft een GFK hagelbestendig dak: betere bescherming tegen hagel én vaak voordeel op uw verzekering.

Bekijk deze video voor een eerste indruk van de Südwind:

Kom langs en kampeer dit voorjaar nog!

We kunnen er van alles over vertellen, maar kom vooral de caravans zelf ervaren. Ze staan voor u klaar in Hillegom, u bent welkom van dinsdag tot en met zaterdag. Kijk hier voor adres en openingstijden.