Knaus actie!

Knaus actie 50 jaar jubileum!

Knaus actie de klerk caravans

Dit jaar is de Klerk Campers en Caravans 50 jaar dealer van het merk Knaus. Daar zijn wij hartstikke trots op! Opa de Klerk startte in 1969 een mooie samenwerking met dit merk en dat hebben wij altijd gekoesterd. Dit jubileum gaan wij met u vieren! We hebben een pakket speciaal voor u  samengesteld gericht op kampeercomfort en veiligheid. We willen dat u met een fijn gevoel op vakantie gaat, want daar staat de Klerk voor!

Bij aanschaf van een nieuwe Knaus caravan uit 2019 krijgt u in de eerste plaats de connected safety: SMART E-trailer control app (ter waarde van € 924,75). Daarnaast krijgt u gratis vloerverwarming (ter waarde van € 507,-) en als laatst krijgt u korting op de Enduromover!

 

Gratis Connected safety, SMART E-trailer control!

Vanaf uw telefoon heeft u altijd alle informatie bij de hand om veilig en comfortabel te kunnen reizen. Met onze Knaus actie installeren wij gratis voor u het 'Connected safety' SMART trailer control systeem op uw nieuwe Knaus caravan. Er wordt een een ontvanger (de 'E-connect') in uw caravan geïnstalleerd en via de app op uw telefoon kunt u vervolgens onderstaand deze functies gebruiken.


E-Connect

(Ter waarde van € 199,95-)

De E-Connect is de basis van het E-Trailer systeem. Via bluetooth verbind het systeem met uw smartphone. Het weegt slechts 120 gram dus is heeft zeer weinig invloed op het gewicht van uw caravan.


E-Volt

(Ter waarde van € 99,95-)

Zonder accu zitten is nooit fijn. Maar met E-Volt heeft u altijd inzicht op hoe vol uw accu is. U kunt zien wat het huidige voltage is en hoeveel cicli de accu gemaakt heeft. Het is geschikt voor elke accu.


E-Pressure

(Ter waarde van € 99,95-)

Door de juiste bespanning bespaart u tot 10% op uw brandstof kosten. Met de E-Pressure blijft u altijd op de hoogte van uw bandenspanning. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige reis.


E-Level

(Ter waarde van € 59,95-)

Uw caravan waterpas zetten is altijd een gedoe geweest. Echter nu niet meer, met de E-Level! Door middel van deze module kunt u slechts in een handomdraai uw caravan of camper kaarsrecht zetten. U krijgt gelijk te zien op uw smartphone hoe uw caravan staat op de ondergrond en blijft u niet de hele tijd heen en weer lopen. Tevens wordt u ook gewaarschuwd als uw bandenspanning te hoog of te laag is.


E-Kogeldruk

(Ter waarde van € 129,95-)

De kogeldruk is belangrijk dat dit niet te laag is of te hoog. Door een te lage kogeldruk kan uw caravan veel gaan slingeren waardoor het niet veilig voor u wordt. Te hoge kogeldruk zorgt ervoor dat de achterkant van uw auto omlaag wordt gedrukt, wat niet goed is voor uw vering. Met de een klik in de app kunt u gelijk zien of hoe uw hoog of laag kogeldruk is waardoor u veilig de weg op kan.

Dit totale 'connected safety' pakket twv € 924,75 ontvangt u helemaal gratis bij aankoop van uw nieuwe Knaus caravan 2019.

Gratis Vloerverwarming!

Vloerverwarming is ideaal voor de koude dagen of als u net thuis komt van een wandeling. Door de korte opwarmtijd is vloerverwarming snel te gebruiken. Tevens wilt iedereen toch warme voeten? Daarom krijgt u bij ons bij een aanschaf van een Knaus 2019 caravan of gratis vloerverwarming! (ter waarde van € 507,-)

Korting op de Enduro mover!

 

Wat een gemak een mover! U arriveert op de camping, door middel van de afstandsbediening manoeuvreert u de caravan moeiteloos naar de juiste plek en de vakantie kan beginnen! Deze mover is voorzien van een softstart en softstop. Daardoor kan er op de millimeter nauwkeurig worden gemanoeuvreerd.

Op de Knaus caravans van 2019 bieden we nu korting op de volautomatische Enduro EM303+ A inclusief lichtgewicht lithium ion accu.  U betaalt geen € 1.695,00 maar slechts € 1.325,- inclusief montage!