Knaus actie!

Knaus actie 50 jaar jubileum!

Knaus actie de klerk caravans

Dit jaar is de Klerk Campers en Caravans 50 jaar dealer van het merk Knaus. Daar zijn wij hartstikke trots op! Opa de Klerk startte in 1969 een mooie samenwerking met dit merk en dat hebben wij altijd gekoesterd. Dit jubileum gaan wij met u vieren! We hebben een pakket speciaal voor u  samengesteld gericht op kampeercomfort en veiligheid. We willen dat u met een fijn gevoel op vakantie gaat, want daar staat de Klerk voor!

Bij aanschaf van een nieuwe Knaus caravan uit 2019 krijgt u in de eerste plaats de connected safety: SMART E-trailer control app (ter waarde van € 924,75). Daarnaast krijgt u gratis vloerverwarming (ter waarde van € 507,-) en als laatst krijgt u korting op de Enduromover!

 

Gratis Connected safety, SMART E-trailer control!

Vanaf uw telefoon heeft u altijd alle informatie bij de hand om veilig en comfortabel te kunnen reizen. Met onze Knaus actie installeren wij gratis voor u het 'Connected safety' SMART trailer control systeem op uw nieuwe Knaus caravan. Er wordt een een ontvanger (de 'E-connect') in uw caravan geïnstalleerd en via de app op uw telefoon kunt u vervolgens onderstaand deze functies gebruiken. Dit totale 'connected safety' pakket twv € 924,75 ontvangt u helemaal gratis bij aankoop van uw nieuwe Knaus caravan 2019.

Lees en bekijk hier meer over Connected Safety!

 

Gratis Vloerverwarming!

Vloerverwarming is ideaal voor de koude dagen of als u net thuis komt van een wandeling. Door de korte opwarmtijd is vloerverwarming snel te gebruiken. Tevens wilt iedereen toch warme voeten? Daarom krijgt u bij ons bij een aanschaf van een Knaus 2019 caravan of gratis vloerverwarming! (ter waarde van € 507,-)

Korting op de Enduro mover!

Wat een gemak een mover! U arriveert op de camping, door middel van de afstandsbediening manoeuvreert u de caravan moeiteloos naar de juiste plek en de vakantie kan beginnen! Deze mover is voorzien van een softstart en softstop. Daardoor kan er op de millimeter nauwkeurig worden gemanoeuvreerd.

Op de Knaus caravans van 2019 bieden we nu korting op de volautomatische Enduro EM303+ A inclusief lichtgewicht lithium ion accu.  U betaalt geen € 1.695,00 maar slechts € 1.325,- inclusief montage!