5 redenen om de Kampeer- en Caravanbeurs te bezoeken

De Kampeer- en Caravan Jaarbeurs staat weer voor de deur! Van 11 tot en met 15 oktober zijn alle nieuwe kampeersnufjes, campinginspiratie én natuurlijk de nieuwe modellen caravans en campers weer verzameld in de Jaarbeurs in Utrecht. Er is veel te zien én te doen, wij vinden het altijd een leuk dagje uit. Daarom 5 redenen om dit jaar de KCJ te bezoeken. Ook handig: wij zijn er met ons team om u persoonlijk te helpen.

kcj bezoeken

Innovatie: lichtgewicht caravans

De fabrikanten spelen steeds meer in op de trend om lichtgewicht caravans te maken. Niet iedereen rijdt immers een zware middenklasse auto, dus met lichtere caravans maken de fabrikanten kamperen aantrekkelijker voor meer mensen.  Op de beurs ziet u verschillende superlichtgewicht modellen die met gemak achter de kleine auto’s passen. Behalve gewicht blinken de nieuwe modellen uit met comfortabele loungeseats, indirecte sfeerverlichting (ook buiten!) en slimme, ruimtebesparende oplossingen én indelingen.

Technologie in de tent: smartphone mee!

Een sms’je of een appje sturen naar het thuisfront: we doen het massaal op vakantie. Maar wat dacht je van de verwarming in je camper of caravan een graadje hoger zetten? Of de airco een graadje lager: dat kan gewoon met de nieuwe generatie apps. Zo kun je ook meteen zien hoeveel er nog in de gasflessen van je caravan of camper zit. Gemak dient de mens en de digitalisering in de kampeer- en caravanbranche neemt steeds verder toe. Op de beurs presenteren de merken hun eigen technologische innovaties. We schreven er hier ook al over.

Primagaz_App_1

Dagje voor het hele gezin

Zoals elk jaar is er weer een Kidsroute: een soort speurtocht waar de kinderen overal in de hallen leuke activiteiten kunnen doen.  Daarnaast zijn er clinics en workshops (wij zijn benieuwd naar het ‘Camperen voor broekies’ 🙂  ) en worden er aardige presentaties gegeven. Als u van kamperen houdt, is dit gewoon een leuke dag weg samen.

Pop up camping

Kamperen in het centrum van Utrecht: wanneer kan dat nou? Op de KCJ pop up camping (direct naast de Jaarbeurs) kunt u verblijven met uw camper of caravan. Na de beurs wandelt u in 10 minuten naar het centrum, kamperen en stedentrip in een! Wel even reserveren van tevoren via deze link. 

kamperen kcj

Zelf testen: proefritten

Op het buitenterrein staan nieuwe modellen campers en caravans klaar waarmee u zelf mag rijden. Ook zijn er nieuwe trekauto’s aanwezig, dus als u op zoek bent is dit een mooie gelegenheid om wat combinaties te testen.

Kunnen wij u helpen? Maak een afspraak!

Zoveel modellen bij elkaar: het kan wat overweldigende zijn. Wat is nu een goede keuze? Jeffrey de Klerk en onze teamleden zijn aanwezig tijdens de hele beurs om u te helpen bij de nieuwe modellen campers en caravans. Wilt u persoonlijk advies van ons vertrouwde team? Bel dan tijdens de beurs even naar onze winkel (0252-515238), zij verbinden u dan door met Jeffrey zodat u ter plekke elkaar kunt ontmoeten. Uiteraard is het team op de hoogte van alle nieuwe uitvoeringen en kunnen we u adviseren over wat bij úw manier van kamperen past.

Beursaanbiedingen KCJ

Goede tip: tijdens de beurs hebben we leuke beursaanbiedingen op nieuwe campers en caravans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *