50 jaar jubileumpakket

Header van de jubileumactie op alle Dethleffs, Tabbert en Knaus caravans.

De Klerk Campers en Caravans is dit jaar officieel 50 jaar dealer van de merken Knaus en Tabbert. Jan de Klerk (opa) startte als een van de eerste dealers in Nederland een samenwerking met deze merken. Wij willen deze jarenlange dealerschap met u vieren! Bij de Klerk staat de service en kwaliteit van uw vakantie hoog in het vaandel. Daarom hebben wij voor onze jubileumactie een pakket samengesteld waarmee u zorgeloos en veilig op vakantie kunt gaan.

 Bij de aanschaf van een nieuw caravan model uit 2020 krijgt u ons jubileumpakket cadeau. Dit pakket biedt talloze voordelen op het gebied van onderhoud, rijveiligheid, gemak en comfort. Dit pakket is van toepassing op alle nieuwe modellen Knaus caravans, alle nieuwe modellen Tabbert caravans en op de Dethleffs Nomad, Camper, Generation en Exclusiv.

Bij aankoop van een caravan 5 jaar gratis onderhoud. Safety first

 

5 jaar gratis onderhoud

Bij de aanschaf van een nieuwe caravan krijgt u 5 jaar lang gratis onderhoud. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om de veiligheid van uw caravan. Een onderhoudsbeurt bij de Klerk houdt in dat uw caravan volgens de Bovag-norm in optimale conditie wordt gehouden. Ook krijgt de caravan zijn jaarlijkse vochtcontrole i.v.m. de 10 jaar waterdichtheidsgarantie. 

Banner gratis connected safety app

 

Gratis Connected Safety App

Naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt willen wij uw rijveiligheid extra vergroten door onze gratis Connected Safety App te instaleren in uw nieuwe caravan. Deze app geeft u eenvoudig inzicht in bijvoorbeeld de bandenspanning, of de caravan waterpas staat en de kogeldruk. Bekijk hier meer over de Connected Safety App.

Banner actie Thule dakluifel voor 550,- euro

 

Thule Omnistore dakluifel voor 550,- euro

Vanwege ons 50 jaar dealerschap jubileum willen wij u een Omnistore dakluifel van Thule aanbieden voor 550,- euro. De Omnistore dakluifels zijn voorzien van stevig aluminium en bedekken een ruim oppervlak. Hierdoor kunt u altijd gezellig met een grote groep voor uw caravan zitten. Deze prijs staat vast en is van toepassing op alle soorten caravanlengtes. 

Banner voor actie korting op een caravanmover

 

Korting op een caravan mover

Als klap op de vuurpijl bieden wij u ook nog eens korting op een Enduro EM303+ A volautomaat caravanmover inclusief lichtgewicht lithiumbatterij. Deze Enduro mover kost normaal gesproken 1895,- euro inclusief montage. Wij bieden hem nu aan voor slechts 1395,- inclusief de montage. Bekijk hier de uitlegvideo over onze Enduro movers!

Button caravan modellen 2020 Dethellfs, Tabbert en Knaus