Dethleffs caravans: modellen 2018

Tijdens de jaarlijkse dealerdagen in Duitsland presenteren onze favoriete merken hun nieuwe modellen. Voor ons reden om als team te gaan kijken en de laatste nieuwtjes direct met u te delen! Dethleffs heeft een paar aanpassingen gedaan, handige noviteiten voor gezinnen en actieve kampeerders. Kijk maar even mee naar de Dethleffs caravans 2018:

Dethleffs C’Go 2018

De C’go serie is in 2018 uitgebreid met meer indelingen, zoals de 475 EL, 515 RK en de 515 RE. Deze moderne en kleurrijke lijn van Dethleffs heeft bovendien wat aanpassingen op het interieur gekregen. Nieuwe kleurstellingen in stof en gordijnen, aangepaste kastdeuren en nieuwe bekleding. We vinden dit weer een leuke toevoeging, hier alvast de eerste foto’s:

Dethleffs C'Go 515 RK

Dethleffs C’joy 2018

Ook de C’joy lijn heeft een nieuwe indeling erbij gekregen: de C’joy 390 QSH. Een slim ingedeelde compacte driepersoons caravan!

Dethleffs C'Joy 410 QL

Dethleffs Camper 2018

Opvallend vonden wij de 650 FMK in deze serie. De ligging van het stapelbed in de lengte van de caravan heeft Dethleffs gecombineerd met een groot luik. Door het bed op te klappen komt veel bergruimte beschikbaar, bijvoorbeeld voor de fietsen. Opvallend en handig, hierdoor is deze caravan een goede optie voor actieve kampeerders en gezinnen.

Dethleffs Camper 730 FKR

Dethleffs Nomad 2018: geschikt voor de winter

Het is waarschijnlijk bekend dat wij zelf graag in de winter kamperen. De nieuwe toevoeging aan de Nomad lijn, de 650 KQT, is heel geschikt voor winterkamperen en had dus onze aandacht:

Dethleffs Exclusiv 2018: voordeliger

De meest royale lijn van Dethleffs, de Exclusiv, wordt in 2018 wat voordeliger. Er zijn wat luxe accessoires optioneel gemaakt, waardoor deze complete caravan prijstechnisch interessant is in 2018. Het blijft een paradepaardje:

De C’trend vervalt in 2018, evenals de Beduin. We verwachten de nieuwe modellen bij ons na de zomer op het terrein. Vooruit bestellen kan natuurlijk al, als u zeker wil zijn van uw eerste keuze! We hebben ook een sneak peek voor de Tabbert modellen 2018 en de Knaus caravans en campers in 2018.