De voordelen van een camper huren

Met een camper op reis: het is een droom van veel kampeerders. Ook onze klanten horen we hier vaak over vertellen. Eindelijk Noorwegen bekijken en kamperen in de vrije natuur, of juist naar het zuiden trekken en zo Portugal op het gemak bekijken: dat kan allemaal met een camper!  We geven in dit artikel 5 redenen om eens een camper te huren.

camper huren voordelen

Voordelen van een camper huren

 1. Kampeermiddel op maat
  Het ene jaar wilt u misschien lekker met de caravan op een vaste plek staan, het andere jaar gaat u eens rondtrekken. Door een camper te huren, kunt u dit makkelijk afwisselen en uw vakantie op maat samenstellen. Uiteraard zónder de aanschafkosten, onderhoud en stalling!
 2. Lagere kosten
  Gaat u eens per jaar op vakantie? Of wilt u het eerst eens proberen? Dan is huren een goede overweging. U hoeft dan immers geen kosten te maken voor de aanschaf, onderhoud, verzekering en stalling. Deze kosten zijn inbegrepen in de huurprijs en dat geeft u flexibiliteit.
 3. Vrijheid: overnachten waar u wilt
  Een camper geeft vrijheid. In bijvoorbeeld Noorwegen, Zweden en Finland mag u op veel gebieden in de vrije natuur kamperen. En staat u elders op een camping die niet zo bevalt? Met een camper vertrekt u in no time naar de volgende bestemming.welke camper
 4. Comfortabel rijden met rijbewijs B
  Voor de meeste campers heeft u geen groot rijbewijs nodig. Het rijden met een camper is misschien even wennen, maar u zult merken dat een camper zeer comfortabel rijdt. Bovendien kunt u op de snelwegen tempo maken: u rijdt op veel plekken de toegestane maximale snelheid. Dat schiet lekker op! Wilt u precies weten hoe het zit met de maximale snelheden? Kijk dan hier.
 5. Aankomen, stoel uitklappen: kamperen maar!
  Het is toch wel één van de grootste voordelen van een camper: aankomen en klaar! U heeft alle spullen bij u, hoeft geen tent op te bouwen en kunt direct van uw vakantie genieten.

Camper huren in Noord-Holland
Wilt u een camper huren? Wij verhuren verschillende nieuwe campers tegen aantrekkelijke weekprijzen. De campers zijn natuurlijk van hoge kwaliteit en goed onderhouden, zoals u van ons gewend bent. Kijk hier voor de modellen en prijzen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *