Bij de bestelling van een nieuwe caravan uit 2022 krijgt u van ons 5 jaar gratis onderhoud!  Wij vinden dat veiligheid voorop staat. Daarom controleren wij ieder jaar of de caravan voldoet aan de kwaliteitseisen van de BOVAG. Zo krijgt u drie keer een kleine beurt en twee keer een grote beurt. In een onderhoudsbeurt zit bijvoorbeeld: vochtcontrole, banden- en remmeninspectie en verlichtingscontrole. Kijk voor de volledige onderhoudsbeurten op de service pagina camper of de service pagina caravan.

Acties caravans Knaus, Tabbert, Dethleffs en T@B

Nooit meer duw en trek werk op de camping. Met de Enduro Volautomaat mover + Lithium lichtgewicht batterij kunt u eenvoudig de caravan verplaatsen op de camping. Normaal gesproken kost deze mover 1895,00,-. Deze is nu te koop voor slechts 1395,00,-. Onze tweede aanbieding is een Thule Omnistore luifel. Deze luifel zet u in een handomdraai op. Hierdoor zit u altijd uit de zon of droog tegen de regen. Van 1.432,00 voor 550,00,-!

 

Bij de bestelling van een nieuwe camper uit 2023 krijgt u van ons 5 jaar gratis onderhoud!  Let op: wij kunnen alleen campers uit modeljaar 2023 leveren. Neem contact op voor meer informatie.

Acties campers & buscampers Knaus en Weinsberg

Elektriciteit is nu meer dan ooit belangrijk voor het opladen van allerlei zaken, zoals de E-bike die mee op vakantie gaat. Daarom krijgt u bij de aanschaf van een nieuwe camper of buscamper een 1500W omvormer cadeau! Deze zorgt ervoor dat u altijd 230V hebt in de camper. Dus ook wanneer u niet op de camping staat! Zo kunt u de E-bike opladen tijdens het rijden of koffie zetten onderweg! Ook krijgt u een 200 AH lithium accu van ons om aan alle stroomeisen te voldoen. Een lithium accu staat voor  het vermogen van twee normale accu’s en ze gaan veel langer mee!

Zoeken